optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Categorii

Articole populare

Cele mai comentate

Prieteni si parteneri

Optica Vista » Blog » 1-DAY ACUVUE TruEye – prima lentila de contact zilnica din silicon hidrogel

Blog Optica Vista



NOI
21

1-DAY ACUVUE TruEye – prima lentila de contact zilnica din silicon hidrogel

9 comentarii

Johnson&Johnson

Compania Johnson & Johnson Vision Care, lider mondial al inovatiilor din domeniul lentilelor de contact, a lansat prima lentila de contact zilnica din  silicon hidrogel din lume: 1-DAY ACUVUE TruEye.

 

Prin combinatia unica a celor 4 elemente, 1-DAY ACUVUE TruEye asigura cele 4 dimensiuni ale sanatatii oculare, satisfacand exigentele pacientilor cu un stil de viata activ:

 

  • Ochi mai stralucitori si mai curati - Consum de oxigen (100%), echivalent cu cel normal al ochiului pe care nu este aplicata lentila de contact.
  • Prospetime pentru ochi - Igiena si confortul folosirii unei perechi de lentile noi in fiecare zi.
  • Confort ocular - Lentile ultra-netede si hidrofile datorita tehnologiei Hydraclear 1.
  • Ochi protejati impotriva radiatiilor UV: Cel mai ridicat nivel de protectie UV disponibila pentru lentilele de contact zilnice de unica folosinta.

 

1-DAY ACUVUE TruEyeMaterialul inovator al lentilei Narafilcon A, un nou tip de silicon-hidrogel cu o formula special creata pentru ca lentilele de contact sa fie purtate si inlocuite zilnic, permite o transmisibilitate ridicata a oxigenului (118 Dk/t), astfel incat lentila de contact este potrivita pentru toti purtatorii: atat pentru cei care poarta lentilele de contact mai mult de 10 ore pe zi, cat si pentru cei care au ochii sensibili sau iritabili, precum si pentru toti cei care pun pret pe sanatatea ochilor lor.

 

Lentilele de contact 1-DAY ACUVUE TruEye sunt disponibile cu doua dimensiuni ale razei de curbura: 8,5 si 9,0 mm, astfel asigurandu-se o mai buna adaptare. Ele prezinta o usoara coloratie albastruie pentru o mai buna vizibilitate si marcaj de orientare '' 1-2-3'' ce faciliteaza manevrarea lentilei de catre purtator. Filtrul UV (clasa I de protectie anti-UV) asigura o protectie in proportie de 99% pentru UVB si 97% pentru UVA.

 

In momentul de fata in Romania, lentilele de contact 1-DAY ACUVUE TruEye sunt disponibile doar in intervalul dioptric: -1,50 D si -4,50 D insa reprezentanta Johnson & Johnson Romania promite extinderea gamei dioptrice in cel mai scurt timp.



Comentarii (9)



Maude spune
22-11-2023
09:07 am

Jamel spune
18-11-2023
09:28 pm

Bettina spune
14-11-2023
11:38 pm

Rae spune
21-07-2023
06:21 am

Hi optica-vista.ro admin, We checked your website, and it has some issues that may affect your final rankings. Test us and we fix them with very cheap price, Marketing Manager | Whatsapp: +44 (787) 6644193 Project Manager | Telegram: +1 (316) 2070087 Best Regards,

brinzan violeta spune
18-08-2014
12:07 pm

Ma intereseaza lentile sferice plus 4 daca fac comanda cind o primesc si cit coasta 0763688381

Lacra spune
25-04-2011
06:35 pm

Ma intereseaza si pe mine acest tip de lentile de contact, dar pentru dioptrii +3. Va rog sa ma informati atunci cand va fi disponibul acest produs.Multumesc anticipat.

Jojo spune
14-12-2010
08:24 pm

Lentilele de contact Acuvue sunt extraordinare! Ma simt mult mai bine cu ele! Cu cele vechi spre seara aveam senzatia ca mi se lipesc de ochi.

Gabi 22 spune
12-12-2010
09:55 pm

Ma intereseaza aceste lentile de contact insa am vazut ca momentan nu sunt disponibile dioptriile mele! In prezent folosesc 1 Day Acuvue Moist si sunt foarte bune. Va rog sa ma informati cand apar noile lentile de contact cu dioptrii +3. Multumesc.

Mariana spune
10-12-2010
07:11 pm

De cateva saptamani am inceput sa port lentilele de contact Acuvue Trueye. Sunt foarte confortabile, le recomand tuturor celor care tolereaza mai greu lentilele de contact!




Adauga comentariul tau!
Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri




telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2024, , cel, 2023, obst, ochelari de soare, ??????, Proclear, Ochelari de soare polarizati, Ochelari de vedere, ????, ?????????, Ochelari de soare, lentile de contact, Givenchy, ochelari de vedere, ????????, anaf, Ca, 12, Ochelari de soare Polaroid, ???????, eu, A, ANAF, m, sunglasses, lentile de contact colorate


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.