optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Categorii

Articole populare

Cele mai comentate

Prieteni si parteneri

Optica Vista » Blog » Ochelarii cu lentile speciale pentru condus pe timp de noapte

Blog Optica Vista



FEB
06

Ochelarii cu lentile speciale pentru condus pe timp de noapte

47 comentarii

ochelarii pentru condus pe timp de noapteStudii recente arata faptul ca desi doar 10% din traficul auto se desfasoara in timpul noptii, aproximativ 48% dintre accidentele auto inregistrate pe sosele au loc in aceasta perioada, una dintre cauze fiind o vizibilitate mult mai scazuta in timpul noptii decat pe parcursul zilei.

Vizibilitatea scazuta se datoreaza  faptului ca in timpul noptii pupilele noastre se dilata, devenim miopi (asa numita miopie nocturna) ceea ce inseamna ca nu mai distingem foarte bine detaliile aflate la distanta. La acest aspect contribuie si halourile de lumina provenite de la alte autovehicule si reducerea campului vizual periferic din cauza intunericului.

Pentru diminuarea acestor neajunsuri exista lentile speciale utilizate pentru condusul unui autovehicul pe timp de noapte.

Lentilele speciale pentru condus pe timp de noapte se caracterizeaza prin:

  • au o coloratie galben-deschis care asigura un grad foarte ridicat de transmisie a luminii ceea ce confera o vizibilitate foarte buna si imagini clare, oferind in acelasi timp un contrast excelent cu fundalul negru, albastru sau verde din mediul inconjurator fara a afecta perceptia naturala a culorilor. Gradul de contrast mult imbunatatit asigura o mai buna perceptie a detaliilor pe o sosea in timpul noptii.

  • sunt tratate cu un strat antireflex pe ambele fete ale lentilei astfel incat sunt eliminate orice reflexii de lumina artificiala care ar putea determina distorsiuni ale imaginii reale, vedere neclara (de exemplu halourile de lumina generate de farurile unei masini care se apropie pe timp de ploaie).

lentilele pentru condus noapteaOchelarii cu lentile speciale pentru condus pe timp de noapte au fost initial inventati pentru a-i ajuta pe pilotii care participau la Cursa de 24h de la Le Mans, reactiile extrem de pozitive ale acestora au dus la comercializarea acestui tip de ochelari si pentru publicul larg.

Intr-un cabinet de optica specalizat pot fi obtinute informatii suplimentare despre lentilele speciale pentru condus pe timp de noapte (producatori, tratamente aplicate, preturi).

Avand in vedere ca siguranta pe sosele este un deziderat universal, lentilele speciale pentru condus pe timp de noapte sunt o investitie care trebuie luata in calcul de catre orice sofer.

* pozele au caracter informativ

 

Cei care au citit acest articol au fost interesati si de:



Comentarii (47)



Lorrine spune
22-11-2021
10:32 am

did arnold schwarzenegger do steroids the best testosterone steroid what happens if you side with the institute bodybuilders before steroids were invented where can i buy anabolic steroids injectable steroids names steroids that get you ripped three risks of using anabolic steroids and other performance-enhancing drugs http://qooh.me/tunarandom6 https://anotepad.com/notes/t97cngkx https://peatix.com/user/10377754 https://peatix.com/user/10377789 https://bailcrib3.bravejournal.net/post/2021/11/15/%C2%BFcu%C3%A1nto-Se-Tarda-En-Conseguir-Abs-Tus-Seis https://pbase.com/topics/comicmarble5/diferencia_de_volumen_entre https://bacgiang.tcvn.gov.vn/?question=cuanto-ejercicio-hacer-por-semana-para-perder-la-g

kqIM77Bq769 spune
08-05-2016
04:00 am

bring it on!!!…i'll see you at home @ Gaurav: thanx man! I hope i can continue to deliver upto your expectations @ Saurabh: yeah get your CAT going for the ICC world cup next yei#3#82&0;.at&r039;ll be an instant hit and really ppl wud buy anything@ Yashu: thank you ji… I'm flattered….and regarding that maturity thing…. I don't Intend to get it anytime soon

cipri dani spune
21-08-2015
10:30 am

Nici macar nu stiti cauta pe net/site. Aveti aici link...http://www.optica-vista.ro/rame-ochelari/&marca=88

@pentru toti mocofanii spune
19-08-2015
01:08 pm

cine e jmeker cumpara direct bai sarantocilor care va caliciti la 5 lei

Eftinca Nicusor spune
05-08-2015
08:53 am

Nu inteleg unde va este respectul pentru noi cei care va punem intrebari si vrem sa achizitionam acesti ochelari, iar voi nici nu va deranjati sa ne raspundeti.V-am rugat sa imi spuneti un pret la ochelari cu dioptrii de - 2 pentru condus pe timp de noapte cu rame cu tot.

vilan alexandru spune
04-08-2015
10:54 pm

Buna seara!as dori o pereche de ochelari pt condus pe timp de noapte cu dioptrii -1,25.de unde ii pot achizitiona si cat costa?va multumesc

eftinca nicusor spune
05-02-2015
04:00 pm

Buna ziua. m-ar interesa o pereche de ochelari cu lentile speciale pentru condus pe timp de noapte si ceata. Am ochelari de vedere, cu dioptri de -2,00, as dori sa stiu un pret si modalitatea de achizitionare.

Constantin MorgoÈ? spune
09-12-2014
11:44 pm

Sunt interesat de o pereche de ochelari pentru coducere auto pe timp de noape si in conditii de ceata. Este vorba de una si aceiasi pereche de ochelari sau exista ochelari pentru noape si ochelari pentru ceata? Va rog sa-mi comunicati si preturile. Va multumesc !

Valentin Dinca spune
09-12-2014
02:09 pm

Buna ziua, M-ar interesa o pereche de ochelari pt condus noaptea ; ce pret au si cum pot sa-i cumpar? Multumesc!

Holbura Eduard spune
06-11-2014
03:20 pm

Buna ziua. As dori sa stiu cum pot fi cumparati si care este pretul pentru o pereche de ochelari pentru condus noaptea? Mentionez ca port ochelari pentru citit +1,5. Va multumesc.

Holbura Eduard spune
06-11-2014
03:20 pm

Buna ziua. As dori sa stiu cum pot fi cumparati si care este pretul pentru o pereche de ochelari pentru condus noaptea? Mentionez ca port ochelari pentru citit +1,5. Va multumesc.

VILERO MARINO spune
14-10-2014
09:36 pm

Aceeasi intrebare ca ceilalti: Comercializati ochelari pt condus pe timp de noapte? Cit costa o pereche de ochelari ?

bogdan spune
06-08-2014
11:39 pm

buna seara.m-ar interesa o pereche de zi si una de noapte la ce preturi le aveti.multumesc

Stanila Nicusor spune
26-12-2013
06:13 pm

Buna ziua ma intereseaza cat costa ochelari ptr condus noaptea?

carmen spune
09-12-2013
12:31 pm

buna ziua.m-ar interesa si pe mine o pereche de ochelari dar cu care pot conduce si pe timp de zi dar si noaptea.va rog sa imi spuneti unde gasesc si ce pret au.multumesc anticipat si spor la treaba.



?>
« inapoi    1   2   3   4   ...   4     inainte »

Adauga comentariul tau!
Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri




telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2024, 2023, , miraflex, 9, miraflex , Nettacin, lentile terapeutice, CT, minima, 6781, Tom tailor, Efor, cataracta


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.