optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Arhiva

»  Toate

»  2024
»  2023

Intrebari populare

Cele mai comentate

Optica Vista » Intrebari »


3

Ene Stefan

Buna ziua. Port ochelari de cca.15 ani, acum avand 35. Deoarece ocazional joc fotbal (1-2 ori pe saptamana), as dori sa-mi imbunatatesc acuitatea vizuala, tot mai afectata in ultimii ani. Din acest motiv doresc un sfat avizat din partea dumneavoastra spunandu-mi spre ce anume ar fi bine sa ma indrept: spre ochelari de sport (precum celebrul fotbalist Edgar Davids), mai greu de gasit, sau spre lentilele de contact? Personal inclin spre a doua varianta, mai exact catre cele de unica folosinta, in restul timpului ramanand la vechii mei ochelari. Ceea ce nu stiu este daca sunt, si care anume, riscurile pe terenul de fotbal in cazul in care as purta lentile de contact. De asemenea, odata determinate dioptriile printr-un consult de specialitate, este bine sa-mi procur lentilele pe internet? Daca da, care tipuri de lentile ar fi cele mai indicate si de la care firme? In speranta unui raspuns cat mai grabnic, va multumesc anticipat!





paul spune
15-12-2013
11:03 pm

Din cate stiu eu la -4 nu sunt lentile cu dioptrii...incearca aici www.ochelarisoare.net si cauta ochelari sport cu dioptrii

alin spune
12-01-2013
09:51 pm

buna ziua am 13 ani si vreau sa ma inscriu la un club de fotbal dar nu vad fara ochelari deoarece am o miopie de -4 ce imi recomandati ochelari de fotbal s-au lentile de contact?
Ce riscuri sunt in purtarea lentilelor . am auzit ca daca pe lentila se depune un fir minuscul de praf se poate face infectie si nu se mai poate opera ce safaturi imi dati

Consultant Optica spune
01-09-2011
08:42 am

Buna ziua,
Lentilele de contact de unica folosinta sunt alegerea idelala pentru persoanele ce doresc purtarea ocazionala a lentilelor de contact.
Nu sunt riscuri specifice purtarii lentilelor de contact pe terenul de fotbal, poate cu exceptia faptului ca ati putea sa va frecati la ochi din greseala si sa pierdeti lentila de contact, lucru care se poate rezolva usor prin inlocuirea ei cu una noua.
In urma consultului oftalmologic pentru prescrierea lentilelor de contat se va preciza si marca de lentile de contact pentru care s-a facut proba si apoi puteti sa achizitionati pe internet exact lentilele probate.
Pentru mai multe detalii despre fiecare produs in parte va invit sa accesati sectiunea lentile de contact zilnice a magazinului online Optica Vista.





Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri
telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: , 2024, 2023, Vivo, look, prada, miraflex, 9, miraflex


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.