optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Categorii

Articole populare

Cele mai comentate

Prieteni si parteneri

Optica Vista » Blog » FreshLook Illuminate – revansa ochilor caprui!

Blog Optica Vista



FEB
23

FreshLook Illuminate – revansa ochilor caprui!

0 comentarii

FreshLook IlluminateCea mai populara marca de lentile de contact cosmetice din lume, FreshLook, provoaca intre 22 februarie – 30 aprilie … Duelul Culorilor!

E oficial: a inceput REVANSA OCHILOR CAPRUI!
Au preferat un timp, din discretie sau poate din placerea jocului, “sa se ascunda” sub alte culori. Insa primavara aceasta aleg sa-si scoata in evidenta atu-urile.

FreshLook Illuminate este “arma”- lentile cosmetice zilnice pentru o privire mai luminoasa, mai indrazneata.
Agentul de umidifiere activat …prin clipit (forma avansata a flirtului), asigura confort intreaga zi, asa ca tu trebuie doar sa alegi ce vrei sa spui din priviri.

Da, cu FreshLook Illuminate, ochii indraznesc mai mult! Vad si se vad mai bine, lentilele de contact fiind disponibile atat in varianta fara dioptrii, cat si cu dioptrii intre -0.25 si – 8.00.
Efectul primaverii se vede si se simte de acum in optici. Asa ca il poti avea si tu anticipat, descoperindu-ti acolo aliatul preferat in “Duelul culorilor”.

Poti opta pentru verdele marii (Sea Green) sau albastrul Pacificului (Pacific Blue). Iti doresti o aventura exotica? Carribean Aqua poate fi raspunsul. Sau, de ce nu, Turquoise. Sa nu uitam de Violet.

Stiai ca ametistul este piatra pretioasa specifica lunii februarie? Iti sugeram culoarea norocoasa: Amethyst. Sau poate iubesti safirele. Atunci poarta-le si in priviri: True Sapphire. Daca tot vorbim de pietre pretioase, nu putem omite culorile ce le pot aduce in … ochii tai: Gemstone Green, Brilliant Blue sau Sterling Gray.

Ce alegi?
Sa vezi si sa CREZI!
Oricare ti-ar fi preferinta, gama FreshLook iti ofera si un colier vesel, asortat.

 

FreshLook Illuminate

Sursa: Optimed



Comentarii (0)



Acest articol nu are comentarii.

Adauga comentariul tau!
Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri




telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2024, , cel, 2023, obst, ochelari de soare, ??????, Proclear, Ochelari de soare polarizati, Ochelari de vedere, ????, ?????????, Ochelari de soare, lentile de contact, Givenchy, ochelari de vedere, ????????, anaf, Ca, 12, Ochelari de soare Polaroid, ???????, eu, A, ANAF, m, sunglasses, lentile de contact colorate


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.