optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Programari

Tel. fix: 0256 294 000


Program

De Luni pana Vineri
intre orele 9 si 20.
Sambata si Duminica inchis.


Posta electronica

office@optica-vista.ro
comenzi@optica-vista.ro


Adresa

Str. Romulus nr. 41
Timisoara 300203


Pe harta

Optica Vista » Consultatie si tratament »


Stiati ca ...

  • La nivel mondial, aproximativ 314 milioane de oameni sunt cu deficiente de vedere din diverse cauze; dintre ei, 45 de milioane sunt nevazatori si 124 de milioane au o vedere foarte slaba.
  • Peste 85% dintre persoanele cu deficiente de vedere traiesc in tarile slab si mediu dezvoltate.
  • Dintre cei 45 de milioane de nevazatori, 39% nu vad din cauza cataractei.
  • Interventia chirurgicala pentru cataracta este cea mai eficienta interventie chirurgicala oftalmologica, ea poate restaura vederea in proportie de 100%
  • 153 milioane de oameni sunt cu deficiente de vedere din cauza viciilor de refractie necorectate (miopie, hipermetropie sau astigmatism). In majoritatea cazurilor vederea normala ar putea fi restaurata prin purtarea ochelarilor sau a lentilelor de contact.
  • Pana la 80% dintre toate cazurile de orbire puteau fi prevenite sau tratate. In randul copiilor, principalele cauze de orbire ce pot fi evitate sunt: cataracta, retinopatia prematuritatii si deficitul de vitamina A.
  • In jur de 1,4 milioane de copii cu varsta sub 15 ani sunt nevazatori. Aproximativ jumatate dintre cazurile de pierdere a vederii puteau fi evitate depistand si tratand bolile oculare in stadiu incipient sau tratand afectiunile congenitale precum cataracta si glaucomul.
  • Deficientele de vedere si pierderea vederii din cauza afectiunilor degenerative legate de varsta si a diabetului necontrolat sunt in crestere exponentiala.
  • Femeile se confrunta cu un risc de a pierde vederea semnificativ mai mare decat barbatii.
  • Se estimeaza ca numarul persoanelor ce isi vor pierde vederea pana in 2020 va atinge 76 de milioane...

*Informatii preluate din statisticile World Health Orhanization


Dumneavoastra, de cat timp nu ati mai fost la un consult oftalmologic?

telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: look, , ???????, ?????, 2023, ?????????, 2024, otilia branzan, iopidine, sunglasses, campimetria, ????, Miraflex, ????????, Prada, lente, vivo


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.