optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Programari

Tel. fix: 0256 294 000


Program

De Luni pana Vineri
intre orele 9 si 20.
Sambata si Duminica inchis.


Posta electronica

office@optica-vista.ro
comenzi@optica-vista.ro


Adresa

Str. Romulus nr. 41
Timisoara 300203


Pe harta

CONTRACT DE COMERCIALIZARE 

 

 1.      Termeni

 • Comerciant – societatea comerciala S.C. OPTICA VISTA SRL
          Registrul comertului: J35/338/2010
          Cod fiscal: RO26587210
          Sediul social: Timisoara, str. Intrarea Roma, nr. 1, bl. I1, sc. A, ap. 9
          Punct de lucru: Timisoara, str. Romulus, nr. 41.
          Cont IBAN: RO17INGB0000999901849328
          Banca: ING Bank Timisoara

        Telefon: 0256/294000, E-mail: office@optica-vista.ro

 • Consumator – persoana fizica sau juridica care emite o comanda.  
 • Comanda -  un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Comerciant si Consumator prin care Consumatorul solicita Comerciantului sa ii livreze bunuri si produse pe care este de acord sa le primeasca si sa faca plata acestora.
 • Site - pagina web: www.optica-vista.ro

2. Obiectul contractului – comercializarea produselor de optica medicala: rame pentru ochelari, lentile pentru ochelari, lentile de contact si accesorii, ochelari de soare, suplimente nutritive conform Comenzii.

  3. Semnarea contractului – contractul este semnat de catre Consumator in momentul trimiterii comenzii si de catre Comerciant in momentul in care ii comunica Consumatorului termenul de livrare.

  4. Durata contractului – prezentul contract intra in vigoare in momentul in care este semnat de catre ambele parti.

  5.      Modalitatea de plata

Plata in numerar – aceasta modalitate este valabila doar pentru comenzile ce se ridica de la sediul companiei si pentru comenzile livrate de catre agentii Optica Vista.

Plata ramburs - se achitata taxa ramburs.

Plata prin transfer bancar – plata se va face pe baza formularului de comanda primit pe email iar produsele vor fi expediate doar dupa ce se va face dovada platii la adresa de e-mail:  comenzi@optica-vista.ro, atasand o copie a ordinului de plata.  

 

Indiferent de modalitatea de plata, achitarea contravalorii produselor se va face doar dupa semnarea contractului comercial de catre ambele parti.

  6.      Obligatiile Comerciantului

 • Sa informeze Consumatorul asupra costului total al produselor cu toate taxele incluse si despre cheltuielile aferente transportului si eventual alte taxe percepute.
 • Sa contacteze telefonic Consumatorul dupa procesarea comenzii pentru a-i comunica termenul de livrare in functie de disponibilitatea produsului.
 • Sa informeze Consumatorul despre eventualele intarzieri ale comenzii sau imposibilitatea livrarii produselor.
 • Sa livreze Consumatorului produsele solicitate conform comenzii.
 • Sa livreze Consumatorului produse originale pentru care detine certificate de calitate si conformitate valabile in CE.
 • Sa livreze produsele in ambalajul original sigilat si fara semne de uzura.
 • Sa returneze Consumatorului contravaloarea in lei a produselor in cazul denuntarii unilaterale a contractului de catre Consumator.  

7.      Obligatiile Consumatorului

 • Daca comanda lentile de contact si accesorii, Consumatorul are obligatia de a detine o prescriptie medicala valabila, nu mai veche de 1 an, eliberata de catre un specialist cu autorizatie de libera practica, iar produsele sa fie comandate conform prescriptiei medicale.  
 • Sa completeze formularul de comanda folosind date reale si complete.
 • Sa plateasca in avans contravaloarea produselor daca este informat de catre Comerciant in senul acesta, pentru ca a comandat produse pe care Comerciantul nu le are pe stoc si le poate aduce doar prin comanda speciala.
 • Sa verifice continutul coletului in momentul primirii acestuia si anume daca produsele au fost livrare conform comenzii si daca au ambalajul sigilat. Reclamatiile ulterioare nu se iau in considerare. 
 • Sa plateasca cheltuielile de curierat tur-retur in cazul in care, produsele sunt trimise si neridicate in termen de 5 zile de la confirmarea livrarii. 
 • La primirea produselor, sa plateasca suma acceptata in momentul efectuarii comenzii. 
 • Sa informeze in scris Comerciantul despre decizia de denuntare unilaterala a contractului in termenul prevazut de lege. 

 

  8.      Denuntarea unilaterala a contractului

Conform legislatiei in vigoare cu privire la produsele comercializate la distanta:

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.

 

Conditii de returnare:

 • Produsele returnate trebuie sa fie in ambalajul original nedeschis si fara semne de uzura.
 • Costurile pentru returnarea produselor vor fi suportate de catre Consumator.
 • Comerciantul va inapoia contravaloarea in bani a produselor in cel mult 30 de zile de la data receptionarii notificarii scrise si doar dupa ce intra in posesia produselor returnate. Suma inapoiata va cuprinde doar contravaloarea produselor si nu a celorlalte cheltuieli si taxe legate de transport si de modalitatea de plata.

9.      Limitarea responsabilitatii

 • Comerciantul nu este raspunzator pentru eventualele probleme medicale aparute in urma utilizarii produselor comercializate, deoarece utilizarea lentilelor de contact poate duce si la aparitia de complicatii mai ales daca nu sunt respectate regulile de igiena; Consumatorul isi asuma toate aceste riscuri.
 • Toate materialele prezentate pe site-ul www.optica-vista.ro sunt expuse in scop informational sau educational. Ele nu pot inlocui consultatia medicala si nu constituie o alternativa la recomandarile medicului oftalmolog sau ale optometristului. Comerciantul si colaboratorii sai nu pot fi considerati raspunzatori pentru prejudiciile derivate din utilizarea necorespunzatoare a informatiilor.
 • Comerciantul nu garanteaza stocurile prezentate pe site in momentul comenzii.
 • Comerciantul nu garanteaza termenul de livrare comunicat in momentul confirmarii comenzii pentru ca este un termen dat de catre furnizorii sai, insa se obliga in a informa Consumatorul imediat ce a luat la cunostinta despre eventualele modificari.

10.  Clauza compromisorie

Orice neintelegere intervenita in legatura cu interpretarea si/sau executarea prezentului contract se va solutiona pe cale amiabila. In caz contrar se convine solutionarea litigiului de catre instantele judecatoresti din orasul in care isi are sediul Comerciantului.     

11.   Legea aplicabila

Prezentul contract intra sub jurisdictia legii romane in vigoare.

Pentru situatii care nu sunt prevazute in prezentul contract se vor aplica normele legale romane in vigoare. 

 


telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: ochelari de soare, gmo, ??????, ?????, , Ochelari de soare, 2024, ????, ????????, Rame Ochel, Lentile de contact pentru astigmatism, ?????????, ??, nau, INDOCOLLYRE, 2023, ochelari de vedere, l, Ray-Ban, Ochelari de soare polarizati, ray-ban, polar, ???????, ???, lenti, lentile de contact, facebook


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.