optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Evenimente

Brasov 2010

Optica Vista » Evenimente


Prima participare a echipei Optica Vista la Salonul National de Optica si Optometrie Brasov - 2010

04.06-06.06.2010

In perioada 04.06-06.06.2010, echipa Optica Vista a participat la Salonul National de Optica si Optometrie desfasurat la Brasov, la care au luat parte in calitate de expozanti cele mai reprezentative firme din domeniu: Sover Optica, AMC, Argus Optik, Essilor, Interoptik, Edy Optic, DITU, Optimed, Johnson&Johnson, Optinet si altele. Produsele expuse au variat de la lentile aeriene si lentile de contact, la rame de ochelari, ochelari de soare, accesorii si pana la aparatura pentru optica si cabinete oftalmologice.


Cu aceasta ocazie au fost stabilite contacte cu mare parte dintre companiile de profil in vederea dezvoltarii de parteneriate care sa aduca beneficii atit companiilor noastre cit si clientilor carora incercam sa le furnizam cele mai bune servicii si produse.


Salonul de Optica si Optometrie de la Brasov s-a incheiat cu o tombola care a avut ca premiu special o excursie pentru doua persoane la Paris, la Salonul International de Optica si Optometrie (Silmo 2010) ce va avea loc in perioada 23.09-26.09.2010. Premiul cel mare a fost extras si decernat de celebra si indragita actrita de teatru, dna Stela Popescu, si a fost castigat de Arthur Weissgerber, profesionistul nostru pe probleme de optica.


Profitand de aceasta oportunitate am hotarat ca echipa Optica Vista sa participe in formula completa la Silmo 2010 de unde vom aduce cele mai noi informatii din domeniu si, speram noi, vom gasi noi formule prin care sa satisfacem exigentele clientilor nostri.
telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2023, , ?????????, 2024, Ochelari de soare, Lentile de contact colorate, Proclear, Look, sunglasses, opal, Pierre cardin, vision, Indocollyre, lentile contact


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.