optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Programari

Tel. fix: 0256 294 000


Program

De Luni pana Vineri
intre orele 9 si 20.
Sambata si Duminica inchis.


Posta electronica

office@optica-vista.ro
comenzi@optica-vista.ro


Adresa

Str. Romulus nr. 41
Timisoara 300203


Pe harta

Optica Vista » Cabinetul de optica

Cabinetul de optica


Optica Vista a luat nastere din dorinta noastra de a schimba conceptul de "magazin de optica", un concept care din pacate in tara noastra a degenerat foarte mult, in "cabinet de optica". Activitatea de optica, din punctul nostru de vedere, este o activitate conexa activitatii medicale si nu se poate face in orice conditii si "la orice colt de strada". Procesul de achizitie a unei perechi de ochelari este diferit de cel al achizitionarii unor haine, de aceea nu putem face acest lucru oriunde nimerim gindind ca este la fel!


Parerea noastra este ca, o prescriptie pentru ochelari sau lentile de contact corecta se poate obtine doar in urma unui consult oftalmologic complet, deoarece in urma consultului oftalmologic complet pot fi depistate si unele afectiuni ale ochilor precum glaucomul, degenerescenta maculara sau retinopatia diabetica, afectiuni la care prin tratament se poate in cel mai fericit caz stopa progresia dar nu se mai poate recupera vederea pierduta, iar depistarea precoce este esentiala ...


La Optica Vista cabinetul de optica este situat linga cabinetul medical oftalmologic din cadrul Centrului Medical Vista, lucru convenabil atat pentru pacient cat si pentru medic, facilitandu-se astfel comunicarea dintre medicul oftalmolog si optician in ceea ce priveste prescriptia dumneavoastra. Iar daca in urma consultatiei sunt depistate afectiuni ale ochilor avem posibilitatea de a va oferi cele mai performante metode de investigatie si tratament, in cadrul Centrului Medical Vista existand doua sali de investigatii si un bloc operator dotate cu aparatura de ultima generatie.


La fel cum informatiile medicale cuprinse in fisa pacientului sunt confidentiale si in cabinetul medical este consultata o singura persoana, in cabinetul nostru de optica toata atentia opticianului este acordata unei singure persoane care isi poate alege rama fara graba iar recomandarea lentilelor se face doar dupa ce personalul nostru calificat a studiat atent necesitatile beneficiarului. In acest fel, din multitudinea de lentile de la diferiti producatori suntem siguri ca alegem impreuna ceea ce vi se potriveste cel mai bine.


Pentru a fi siguri ca nu trebuie sa astepte, pacientii care au deja prescriptia medicala si doresc doar sa comande ochelarii, pot face programare pentru cabinetul de optica la numarul de telefon: 0256/294 000.


La Optica Vista putem satisface toate necesitatile legate de alegerea de: rame de ochelari, lentile pentru ochelari de vedere si ochelari de soare cu dioptrii, lentile de contact si ochelari de soare, intr-un mediu profesional si prietenos. In ceea ce priveste colectia de rame in momentul de fata prin intermediul magazinului online veti putea viziona o parte din colectiile celor mai populari designeri. Stocurile se modifica foarte repede, pentru ca in fiecare zi sunt introduse modele noi si se modifica disponibilitatea altora pe masura vanzarii. Daca intampinati probleme in alegerea ramei potrivite personalul nostru experimentat este prezent si online si va poate ajuta sa o gasiti!


In ceea ce priveste lentilele pentru ochelari la Optica Vista veti gasi produsele celor mai importanti furnizori de lentile pentru ochelari prezenti pe piata din Romania: Essilor, Hoya, Zeiss. Toate lentilele cu care lucram sunt lentile marcate, lentile pentru care se ofera garantie conform indicatiilor furnizorului.


Daca sunteti interesati de o pereche de lentile de contact la noi veti putea gasi lentile de contact moi si lentile de contact colorate de la urmatorii producatori: Baush&Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Johnson&Johnson, Sauflon Pharmaceuticals Ltd.


Va asteptam,

Echipa Optica Vista


telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: ochelari de soare, gmo, ??????, ?????, , Ochelari de soare, 2024, ????, ????????, Rame Ochel, Lentile de contact pentru astigmatism, ?????????, ??, nau, INDOCOLLYRE, 2023, ochelari de vedere, l, Ray-Ban, Ochelari de soare polarizati, ray-ban, polar, ???????, ???, lenti, lentile de contact, facebook


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.