optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Programari

Tel. fix: 0256 294 000


Program

De Luni pana Vineri
intre orele 9 si 20.
Sambata si Duminica inchis.


Posta electronica

office@optica-vista.ro
comenzi@optica-vista.ro


Adresa

Str. Romulus nr. 41
Timisoara 300203


Pe harta

Site-ul optica-vista.ro este proprietatea societatii comerciale OPTICA VISTA SRL, cu sediul in Timisoara. Utilizarea si/sau vizitarea acestui site implica acceptarea urmatorilor Termeni si conditii. Optica Vista isi rezerva dreptul de a aduce modificari acestei sectiuni ori de cate ori considera ca este necesar fara notificare prealabila, de accea va recomandam sa verificati periodic aceasta pagina.

 

TERMENI SI CONDITII

  1. Termeni

 • Site: pagina web: www.optica-vista.ro.
 • Utilizator: orice persona care acceseaza domeniul www.optica-vista.ro
 • Consumator: orice persoana fizica sau juridica, care emite o Comanda prin intermediul magazinului online.
 • Comerciant: societatea comerciala S.C OPTICA VISTA SRL, cu sediul in Timisoara, punct de lucru: Str. Romulus, nr. 41, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J35/338/2010, cod unic de inregistrare CUI: RO26587210.
 • Produse: produse de optica medicala comercializate prin magazinul online: rame pentru ochelari, lentile pentru ochelari, lentile de contact si accesorii, ochelari de soare, suplimente nutritive care urmeaza a fi furnizate de catre Comerciant Consumatorului.
 • Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Comerciant si Consumator prin care Consumatorul solicita Comerciantului sa ii livreze bunuri si produse pe care este de acord sa le primeasca si sa faca plata acestora.
 • Contract de comercializare la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii, incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de Comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
 • Tehnica de comunicatie la distanta - orice mijloc ce poate fi utilizat pentru incheierea unui contract intre Comerciant si Consumator si care nu necesita prezenta fizica simultana a celor doua parti.

2. Descrierea serviciilor

Site-ul optica-vista.ro ofera utilizatorilor accesul la informatie medicala in specialitatea oftalmologie, promoveaza cabinetul de optica medicala Optica Vista si ofera posibilitatea achizitionarii online a articolelor de optica medicala.

3. Obligatii utilizatori

Site-ul poate fi accesat in mod gratuit de catre oricine are o conexiune la internet functionala, simpla navigare in paginile acestuia sau postarea de intrebari sau comentarii nu necesita inregistrare, insa tuturor Utilizatorilor le revine obligatia de a citi, accepta si respecta neconditionat termenii si conditiile.

 • Pentru a comanda produse prin intermediul magazinului online aveti obligatia sa completati formularul de inregistrare folosind date reale si complete despre dumneavoastra, date pe care sa le reinnoiti atunci cand intervin modificari.
  • Optica Vista nu isi asuma raspunderea pentru confuziile create din cauza inregistrarii cu date inexacte sau prin utilizarea unor date ce nu mai sunt de actualitate.
  • In cazul in care veti furniza informatii incorecte sau incomplete Optica Vista isi rezerva dreptul de a suspenda contul dumneavoastra.
  • Pentru a posta o intrebare sau un comentariu aveti obligatia de a utiliza un limbaj civilizat. Este interzis sa faceti publicitate unor activitati sau produse ce nu au legatura cu Optica Vista indiferent daca includ sau nu plasarea de linkuri. In caz contrar Optica Vista isi rezerva dreptul de a sterge postarea dumneavoastra.
   • Optica Vista isi rezerva dreptul de a nu publica raspunsuri sau comentarii care contin injurii, incita la violenta, sunt defaimatoare, ofensatoare sau contin cuvinte obscene.
   • Optica Vista isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu imbunatatesc continutul site-ului, comentariile scrise intr-o maniera necorespunzatoare, ce nu au legatura cu tema discutata, comentariile care nu sunt corecte sintactic, fara a anunta in prealabil autorul acestor comentarii.
   • Optica Vista nu va publica raspunsuri sau comentarii care incalca legile tarii, fac reclama sau contin linkuri.
  • Optica Vista va permite utilizarea materialelor prezentate doar in scop personal si doar pentru uz necomercial. Continutul intregului site este protejat de legea dreptului de autor. Nu este permisa distribuirea, modificarea, transmiterea, postarea sau folosirea continutului site-ului incluzand textele, imaginile, software-ul, materialul audio sau video in interes public sau comercial fara acordul scris al companiei Optica Vista.
  • Pe serverele inchiriate de catre S.C. Optica Vista SRL accesul oricarui utilizator neautorizat este interzis. In caz de incercare si/sau accesare, fara drept, a acestor servere, fapta constituie infractiune si se pedepseste conform legislatiei romane in vigoare.

4. Cumpararea produselor

Toate informatiile referitoare la achizitia online a produselor comercializate de catre Optica Vista le gasiti accesand sectiunea: Cum cumpar? sectiune care face parte integranta din prezenta pagina de Termeni si conditii:

 5. Promotii si concursuri

Optica Vista organizeaza periodic concursuri si reduceri promotionale. Regulamentul promotiilor si concursurilor va fi comunicat pe site sau prin alte mijloace de comunicare. Reducerile promotionale se aplica doar comenzilor inregistrate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

6. Limitarea responsabilitatii

 • Toate materialele prezentate pe site sunt expuse in scop informational sau educational. Ele nu pot inlocui consultatia medicala si nu constituie o alternativa la recomandarile medicului oftalmolog sau a optometristului care v-a consultat. Optica Vista si colaboratorii sai nu pot fi considerati raspunzatori pentru prejudiciile derivate din utilizarea necorespunzatoare a informatiilor.
 • Toate fotografiile produselor prezentate in magazinul online au caracter informativ si nu pot crea nici un fel de obligatie!
 • Optica Vista nu garanteaza stocurile prezentate pe site in momentul comenzii deoarece aceleasi produse pot fi comercializate in acelasi timp si la sediul companiei.
 • Optica Vista nu garanteaza termenele de livrare deoarece aceste termene sunt stabilite de catre furnizorii nostrii.

7. Litigii

 

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila competenta revine instantelor de judecata romanesti de la sediul Comerciantului.

Ultima actualizare a Termenilor si conditiilor: 01.11.2010

 

 

telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2023, , ?????????, 2024, Ochelari de soare, Lentile de contact colorate, Proclear, Look, sunglasses, opal, Pierre cardin, vision, Indocollyre, lentile contact


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.