optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Categorii

Articole populare

Cele mai comentate

Prieteni si parteneri

Optica Vista » Blog » Biotrue – prima solutie bio pentru lentilele de contact!

Blog Optica Vista



NOI
11

Biotrue – prima solutie bio pentru lentilele de contact!

-1 comentarii

Bausch+Lomb

Recent, compania Bausch+Lomb a lansat o noua solutie multifunctionala pentru ingrijirea lentilelor de contact – Biotrue ce hidrateaza, curata, dezinfecteaza, deproteinizeaza, clateste si pastreaza lentilele de contact.

 

Biotrue se doreste a fi prima solutie multifunctionala destinata ingrijirii lentilelor de contact a carei compozitie se apropie cel mai mult de compozitia lacrimilor: “ Inspirata din fiziologia ochiilor tai, Biotrue este singura solutie cu acelasi pH si acelasi lubrifiant ce se gaseste in mod natural in ochii tai!”

 

Biotrue actioneaza la fel ca ochiul uman, ajutand lentilele de contact sa ramana curate si hidratate pe parcursul intregii zile. Compania B+L a anuntat ca solutia multifunctionala Biotrue a fost dezvoltata in urma unui studiu intensiv asupra modului cum ochiul lucreaza in mod natural pentru a se mentine curat si hidratat. Solutia are proprietati dezinfectante exceptionale si contine trei inovatii inspirate din biologia ochiului.

 

Biotrue

In primul rand, pH-ul echilibrat acelasi cu cel al lacrimilor, ajuta la mentinerea starii naturale a ochiului si permite activarea optima a dezinfectantilor pe care ii contine Biotrue. In studiile clinice, 81% dintre persoanele care au incercat solutia au spus ca o simt la fel ca si lacrimile.

 

A doua inovatie evidentiata de catre companie este utilizarea hialuronatului, un lubrifiant natural ce se gaseste in ochiul uman. El ajuta in retinerea apei si in acest fel mentine lentila de contact hidratata, stabilizeaza filmul lacrimal si se reduce frecarea sporind confortul la purtare a lentilelor de contact. Chiar si dupa 20 de ore s-a gasit o cantitate suficienta de hialuronat restant atat pe lentilele de contact din hidrogel cat si pe cele din silicon-hidrogel.

 

A treia inovatie este modul cum Biotrue pastreaza active mai mult timp anumite proteine benefice prezente in filmul lacrimal. Inconjoara si protejeaza lizozimul, o proteina ce se gaseste in lacrimi, ajutand la mentinetea activitatii antimicrobiene naturale. In plus, Biotrue distruge si dizolva proteinele denaturate. Biotrue a fost testata clinic si s-a dovedit eficienta impotriva mai multor tipuri de bacterii si fungi, inclusiv impotriva Acanthamoeba.

 

Solutia multifunctionala Biotrue este disponibila in flacoane transparente de 300 ml si 120 ml, care ii permit consumatorului sa urmareasca pemanent cantitatea de solutie ramasa.

 

 

 

Cei care au citit acest articol au fost interesati si de:

 

 



Comentarii (-1)



Acest articol nu are comentarii.

Adauga comentariul tau!
Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri




telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: , 2023, Vivo, look, 2024, prada, miraflex, 9, miraflex , Nettacin


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.