optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Categorii

Articole populare

Cele mai comentate

Prieteni si parteneri

Optica Vista » Blog » Cand a facut copilul tau ultimul consult oftalmologic?

Blog Optica Vista



SEP
17

Cand a facut copilul tau ultimul consult oftalmologic?

7 comentarii

Consultatia oftalmologica pentru copii cu aparatul PlusoptixEste o campanie de educare a parintilor in legatura cu importanta efectuarii consultului oftalmologic preventiv la copii de la o varsta cat mai mica, campanie organizata de companiile Optica Vista si Clinica Vista.

Campania sa va desfasura intre  24 septembrie – 30 noiembrie, perioada in care Clinica Vista va efectua in gradinitele din Timisoara consultatii oftalmologice gratuite in vederea depistarii defectelor de vedere. Masuratorile vor fi efectuate cu aparatul Plusoptix, un instrument revolutionar ce permite masurarea dioptriilor la copii incepand cu varsta de 6 luni.

Parintii vor fi informati in legatura cu rezultatul consultului si vor primi informatii educative despre dezvoltarea vederii la copii, cand se recomanda un consult oftalmologic si care sunt repercusiunile in viata adulta a defectelor de vedere netratate in copilarie.

“Campania a fost inspirata de faptul ca ne intalnim destul de frecvent in practica medicala cu situatii in care tinerii descopera cu uimire ca nu vad bine cu ambii ochi abia in momentul in care sunt supusi evaluarii medicale in vederea obtinerii permisului de conducere. Sunt situatii in care defectul de vedere poate fi remediat prin prescrierea unui ochelar, insa cele mai frecvente si in acelasi timp dramatice sunt situatiile in care vederea nu mai poate fi corectata deoarece s-a instalat Ambliopia cunoscuta si sub denumirea de “ochi lenes”, afectiune ce poate fi tratata doar in copilarie.

Prin aceasta campanie dorim sa informam cat mai multi parinti asupra importantei consultului oftalmologic preventiv. Accentuez cuvantul preventiv pentru ca din pacate sunt foarte putine cazurile in care parintii duc copilul la oftalmolog pentru a-i verifica vederea in absenta vreunui simptom.

Acest lucru cred ca se intampla din cauza faptului ca putini parinti stiu ca nou-nascutii invata sa vada la fel cum invata sa mearga sau sa vorbeasca. Daca progresul facut de cei mici la mers sau vorbit este vizibil parintilor, dezvoltarea vederii ramane imposibil de urmarit, iar un deficit de vedere ca urmare a unei dezvoltari necorespunzatoare va diminua performanta copilului la scoala, va spori pericolul de accidente, iar in final poate deveni o piedica in alegerea profesiei.” spune d-na doctor Otilia Brinzan, medic oftalmolog la Clinica Vista Timisoara

 

Reprezentantii gradinitelor care doresc sa se inscrie in campanie sunt rugati sa ne contacteze la numarul de telefon 0256 292 295.

 

Consultatia oftalmologica pentru copii cu aparatul Plusoptix



Comentarii (7)



Alina spune
22-07-2016
01:04 pm

Eu sunt din Bucuresti si stau in zona Stadionului National, eu am fost cu fetita la o clinica medicala chiar langa la Dna Doctor Mihaela Dragomir (Clinica Medicala Arena de pe bulevardul Basarabia 68, am fost multumita de servicii am dat 60 lei cu bilet de trimitere http://www.centrulmedicalarena.ro/

UqO209lNpuf1 spune
08-05-2016
05:13 pm

The cover must please you above all else. <a href="http://trnqrujr.com">I&72;1#8m</a> worried my feedback to you a little while ago has scared you off from seeking out my opinion once more. I&#8217;m sorry.

l2mQ5WSiehe spune
08-05-2016
04:19 am

Not so many:)I got 32 virus before.But I downloaded Avast and Spyware Cease.They all clean out the in7i;teons!It&#821fcs unworth replacing ur PC:) and not necessary.

WDlgMDB5ua spune
08-05-2016
03:51 am

jajjaaaajajajj. Me hiciste recordar que ayer sermoneé a mi hijo porque tenía como diez minutos el grifo del agua abierta mientras se cepillaba los dientes. El pobre me miraba con una carita! Creo que se fue a dormir muy preocupado.Un beso,

berecz sanda spune
20-02-2015
04:11 pm

Daca copilul plânge când i se face control oftalmologic e posibil ca rezultatul sa nu fie bun?

Amalia spune
22-04-2014
02:42 pm

ii fac fetitei mele control anual. pana acum nu au fost probleme.Am gast medicul pe www.Oftalmologul. ro. Sunt medici din toata tara!

Hlinca Mirela spune
29-09-2012
11:48 am

E sunt din Resita, si am doua fetite ( 3 si 9 ani), La noi nu se fac asemenea campanii nici in gradinite nici in scoli...(probabil nu detin un astfel de aparat -Plusoptix) Fetita mea de 3 ani se plange de dureri de ochi si clipeste des, as vrea sa pot veni la dumneavoastra pentru un consult. Si eu (pentru mine) am fost la cosultatie anul trecut la doamna Otilia Astept raspuns de la dumneavoasta....va multumesc anticipat... Hlinca Mirela Resita tel 0745355415




Adauga comentariul tau!
Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri




telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2024, , 2023, Vivo, look, prada, miraflex, 9, miraflex


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.