optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Arhiva

»  Toate

»  2020
»  2019

Intrebari populare

Cele mai comentate

Optica Vista » Intrebari »


2

miru stoem

Buna Ziua. De aproximativ 1 an port lentile de contact ,cu dioptrie de -4.Precizez ca am diametrul de 14 si raza de curbura de 8.6(lentilele le aveam cu 8.7).De curand m-am gandit sa imi iau lentile colorate,tot de la aceeasi firma(cele acuvue),dar au pe stoc doar cu raza de curbura 8.3 ..Este indicat?Puteti sa imi recomandati firme care produc lentile de conact colorate dar care au culori cat mai aproape de natural?

Nicoleta M spune
13-08-2012
07:21 pm

Buna ziua,
la ochiul drept am 0,25 la distanta. exista lentile de contact cu o dioptrie asa de mica? nu ma pot obisnui cu ochelarii si cand ma uit la distanta fara ei incepe sa ma doara capul. m ar fi interesat lentile de contact.multumesc!

Consultant Optica spune
26-08-2011
02:42 pm

Buna ziua!
Nu este recomandabil sa schimbati marca de lentile de contact fara a le proba chiar daca ati mai purtat lentile de contact de la acelasi producator.
Toti producatorii de lentile de contact colorate au atat culori naturale cat si culori mai indraznete. Va recomand sa accesati cataloagele de culori prezente pe pagina fiecarui produs in cadrul magazinului online.

Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri
telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: lentile, Dr , Dr., air optix aqua, Vivo, roberto cavalli, Minima, discromat, pld 4056, silhouette, terapeutic, Nicki 48, Enni Marco, lentile de contact, Toc, 2hd, look, Look, toc, medici, Baby, ELLE, Add power, condus, Noapte, Medici, lentile colorate, rame ochelari, Purevision, Pure vision, solano, LOOK, lentile , minima


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.