optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Arhiva

»  Toate

»  2022
»  2021

Intrebari populare

Cele mai comentate

Optica Vista » Intrebari » Lentile de contact antireflex ?


1

Lentile de contact antireflex ?

Adriana

Buna ziua, Exista cumva lentile de contact antireflex ? Nu imi sta deloc bine cu ochelari si as dori o sulutie alternativa. Mentionez ca nu am probleme de vedere, ci am nevoie doar de ceva cu protectie la reflexele de lumina. Ma jeneaza foarte tare noaptea cand conduc lumina masinilor, la fel si la calculator. Multumesc frumos.

Consultant Optica spune
11-12-2011
01:32 pm

Buna ziua!
Nu exista lentile de contact cu antireflex ci doar cu protectie la UV. Exista lentile pentru ochelari special concepute pentru condusul pe timp de noapte (puteti gasi pe blog un articol pe aceasta tema) iar la calculator este mai confortabil sa purtati ochelari.

Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri
telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2023, , copii, essilor, pret, toc


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.