optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Arhiva

»  Toate

»  2024
»  2023

Intrebari populare

Cele mai comentate

Optica Vista » Intrebari » Intrebare


1

Intrebare

Alina

Sunt contabila, deci job'ul meu este in fiecare zi in fata computerului si imi obosesc ochii si ma dor. Intrebarea este: trebuie sa imi fac ochelari cu lentile speciale pt. calculator sau, am fost de am facut un consult la un medic oftalmolog, am o dioptrie de 0,50 si mi s-a recomandat niste lentile cu antireflex? Sunt nedumerita pt. ca in alta parte mi s'au recomandat lentile speciale pt. calculator, spunand ca sunt mult mai bune. Evident ca fiecare vrea sa isi vanda marfa si cred ca nu se tine cont foarte mult de nevoia clientului. Ce imi recomandati ? Multumesc.





Consultant Optica spune
11-12-2011
03:00 pm

Buna ziua!
Pentru ca stati foarte mult in fata calculatorului se recomanda sa purtati un ochelar cu dioptria recomandata, antireflex si filtru special pentru calculator. Pentru a-mi explica recomandarea o sa va dau mai jos cateva explicatii:
-antireflexul: atunci cand punem o lentila de ochelari in fata ochilor, aceasta fiind un mediu optic in interiorul ei lumina se reflecta in forma de zig-zag formand o pelicula alba pe suprafata lentilei care nu ii permite sa fie transparenta si sa ofere un contrast bun al imaginii la care privim. Stratul antireflex elimina reflexiile facand lentila transparenta si confera un contrast foarte bun al imaginii.
-filtrul pentru calculator: factorul care oboseste ochii dumneavoastra legat de monitorul unui calculator este lumina lui. Acest filtru pentru calculator este de fapt o coloratie special conceputa sa ajute la relaxarea ochiului in fata luminii emisa de monitor, in plus ofera un contrast imbunatatit al imaginii de pe ecran.
In concluzie, in cazul dumneavoastra se recomanda sa purtati un ochelar cu antireflex si filtru special pentru calculator.
Daca aveti nelamuriri va rog sa ma contactati la nr. de telefon 0256 294 000.





Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri
telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2024, ochelari de vedere, ????????, Ochelari de vedere, 2023, anaf, Ca, 12, , Ochelari de soare Polaroid, ??????, ???????, eu, A, ANAF, m, sunglasses, lentile de contact colorate, ?????????, ochelari de soare polarizati, limb, miraflex, Ochelari de soare, IOM, minima


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.