optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Arhiva

»  Toate

»  2024
»  2023

Intrebari populare

Cele mai comentate

Optica Vista » Intrebari » lentile de contact


3

lentile de contact

Marius Fugina

Buna ziua! M-ar intersa sa-mi cumpar o pereche de lentile de contact deoarece eu port ochelari si acuma pe timp de vara ma jeneaza foarte rau.Daca imi puteti spune ce lentile imi recomantati pentru prima data ca eu asi vrea doar pentru o periada de vreo 6 luni avand in vedere ca doresc sa ma operez la ambii ochi cat mai recent. Nu vad la departare (2 cu 2,50 )si ma afecteaza foarte rau la condus noaptea ochelarii. Va multumesc!





Consultant Optica spune
18-08-2012
06:00 pm

Buna ziua!
In vederea operatiei ar trebui ca dioptria sa fie stabila, de aceea se recomanda sa treaca cel putin 1 an in care nu s-au depistat modificari ale dioptriei.
Daca doriti sa efectuati operatia in clinica noastra atunci tot la noi trebuie sa faceti si consultul preoperator. Inainte de consultul preoperator si inainte de operatie nu aveti voie sa purtati lentile de contact cel putin 2 saptamani. Datele noastre de contact sunt:
Clinica Vista
Timisoara, Str. Romulus, nr. 41
Telefon: 0256 294 000

Frugina Marius spune
16-08-2012
11:48 pm

Buna ziua!
Am uitat sa va intreb. Pentru operatie e valabil orice consult de la orice clinica? Ca din cate am inteles trebuie sa treaca o perioada de cel putin 6 luni pana la operatie si doar daca nu se modifica dioptriile se poate face operatia. Sau la dumneavoastra este o alta procedura. Vreau cat mai repede sa scap de ochelari si eu fiind din jud. Arad mi-ar conveni o operatie la Tm. Multumesc!

Consultant Optica spune
13-08-2012
09:09 am

Buna ziua!
Se poate incepe cu orice tip de lentile de contact, insa pana va obisnuiti cu manipularea lor v-as recomanda lentilele de contact zilnice. Oricum, cu ocazia consultului oftalmologic se vor proba mai multe tipuri de lentile de contact si pana la urma vor fi prescrise cele care se adapteaza cel mai bine.





Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri
telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2024, , 2023, Vivo, look, prada, miraflex, 9, miraflex


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.