optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Arhiva

»  Toate

»  2024
»  2023

Intrebari populare

Cele mai comentate

Optica Vista » Intrebari » ochelari cu lentila heliomata sau cu clip-on


2

ochelari cu lentila heliomata sau cu clip-on

Badea Ramona

Buna ziua, in urma unui consult mi-au fost recomandati ochelari pentru departare cat si pentru apropiere. Deoarece ma deranjaza foarte tare soarele atat vara cat si iarna voi avea nevoie de ochelari pentru distanta cu protectie solara si nu stiu pentru ce varianta sa optez: cu lentila heliomata sau sa aleg un ochelar cu clip-on. Va rog sa-mi recomandati dvs varianta optima. Va multumesc.





Costache Ovidiu spune
02-06-2014
01:50 pm

Buna ziua! Am facut un consult oftalmologic si am nevoie de ochelari. Nu stiu daca sa aleg lentile heliomate sau nu. Nu ma deranjeaza foarte tare lumina soarelui si as vrea sa stiu daca e deranjant sa port lentile heliomate cand conduc. Am -0,50 la stangul si -0,75 la dreptul. Am citit pe net ca lentilele heliomate fac ochiul mai lenes, este adevarat? As vrea sa va mai intreb inca un lucru: prin lentilele heliomate se vede la fel ca prin ochelarii de soare sau se vede normal si lentilele par inchise pentru cei din exterior? Va rog sa imi spuneti dvs heliomatele sunt bune in cazul meu. Multumesc anticipat!

Consultant Optica spune
16-09-2012
09:28 am

Buna ziua,
Ambele variante au avantaje si dezavantaje:
- lentilele heliomate: un avantaj este confortul: lentilele se inchid la soare si se deschid in interior si nu trebuie sa purtati grija clipului; un dezavantaj il constituie faptul ca in masina lentilele heliomate nu se inchid la maxim din cauza parbrizului masinii.
- ochelar cu clip-on: cel mai mare avantaj il constituie faptul ca aceste clipuri pot fi polarizate si ofera o protective in plus atat la lumina solara vara cat si iarna cand este zapada, cu acest clip aveti protectie maxima si in masina; dezavantaje: trebuie sa purtati clipul cu dumneavoastra si sa aveti grija ca acesta sa nu se sparga.





Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri
telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2024, , 2023, Vivo, look, prada, miraflex, 9, miraflex


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦




meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.