optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Arhiva

»  Toate

»  2022
»  2021

Intrebari populare

Cele mai comentate

Optica Vista » Intrebari » LENTILE DE CONTACT


1

LENTILE DE CONTACT

CALCIU ANCA

Buna-ziua , ma numesc Anca am 30 de ani si am miopie , - 3.50 pe ambii ochi . Port lentile de contact zilnice , cu schimbare la 3 luni de la OPTIMA FW , le port de 4 ani de zile , nu am avut probleme . Intrebarea este daca din cauza lentilelor imi pot creste dioptriile ? Lucrez 8-9 h pe zi in fata calculatorului . Am inteles ca nu sunt lentile cu protectie pt calculator , doar unele care contin mai multa apa sa hidrateze ochii .

Consultant Optica spune
29-09-2012
08:27 pm

Buna ziua!
Dioptriile nu cresc din cauza ca purtati lentile de contact ci pentru ca suprasolicitati vederea utilizand calculatorul. Cand lucrati multe ore in fata unui monitor va veti simti mult mai confortabil utilizand o pereche de ochelari cu lentile speciale pentru calculator si lacrimi artificiale atunci cand se usuca ochii.

Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri
telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2023, , copii, essilor, pret, toc


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.