optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Arhiva

»  Toate

»  2020
»  2019

Intrebari populare

Cele mai comentate

Optica Vista » Intrebari » Lentile de contact


2

Lentile de contact

Raluca

Buna ziua! Am achizitionat o pereche de lentile de contact colorate marca Bausch&Lens - Soflens. Prima data cand le-am pus am crezut ca mai dureaza ceva pana ma obisnuiesc cu ele. A doua zi, le-am pus si le-am purtat cam 6-7 ore, dar pe toata durata am simtit o senzatie de corp strain in ochi, mancarime, cateodata vedere neclara. Dupa ce le-am dat jos, a continuat aceasta senzatie dar mai slab in intensitate. Pe timpul noptii mi-au curs ochii iar dimineata aveam cojite uscate la coltul ochiului si pe pleoapa inferioara....nu stiu care ar fi explicatia. Va multumesc!

paraschiva spune
28-05-2014
05:43 pm

Buna ziua,azi miam pus din nou lentile de contact cu dioptri,La ochiul drept nu simt lentila insa la ochiul stang am senzatia de corp strain.care ar fi cauza?e posibil sa o fi pus pe dos sau e nevoie de acomodare in primele zile?multumesc.

Consultant Optica spune
01-04-2013
05:23 pm

Buna ziua!
Este posibil ca aceste lentile sa nu se adapteze bine pe ochii dvs. Ati facut o proba inainte de a le achizitiona?
Daca lentilele de contact nu se adapteaza bine se misca pe ochi, irita si favorizeaza aparitia conjunctivitei. Va recomand sa nu le mai purtati momentan si sa efectuati un consult oftalmologic.

Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri
telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: silhouette, Cardin, Pierre Cardin, Cavalli, 6781, vivo, miraflex , elle, Vivo, 2hd, medici, Renu, Vog, H1N1, cooper vision, H1n1, condus, valentino, Solutie, Lentile de contact, Baby zero 2, toc, VPL258, Armani, Vista, Look, clip, Copii, angioscleroza, Minima, lentile de contact colorate, discromatie , Solano , TOC, Glaucom, clark, purevision 2, ray-ban, lentile contact, otilia branzan, MIRAFLEX, Ochelari pentru condus, haga, Fila, Blu yal A, Lentile de contact colorate, DISCROMAT, otilia, Polaroid, Doctori, Toc


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.