optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Arhiva

»  Toate

»  2022
»  2021

Intrebari populare

Cele mai comentate

Optica Vista » Intrebari » lentile de contact


1

lentile de contact

marius

Buna ziua, am 39 de ani, sunt purtator de ochelari pentru miopie cu dioptrie -5 la ambii ochi, dioptrie stabilizata la aceasta valoare de aprox. 15 ani, iar de ceva vreme am inceput sa port lentile de contact -4.50, insa cu lentilele de contact am un disconfort cauzat de adaptarea intre privitul la distanta si privitul aproape care se face greoi cauzandu-mi o usoara ameteala, confuza, in orice situatie as fi (citit, calculator, condus auto sau simplul privitit fara o solicitare a atentiei si cu atat mai mult cand este necesara atentia sporita). Ma intreb daca ar trebui sa port lentile multifocale (care sunt destinate prezbitismului), cu toate ca in cazul ochelarilor nu am aceasta problema de focalizare intre aproape si distanta, ochelarii fiind cu lentila simpla -5. Mentionez ca am probat la cabinetul medicului si lentile -4.25, -4.50 si -4.75 si cu toate am aceeasi problema, insa doctorul mi-a spus ca e problema de timp sa ma obisnuiesc, dar a trecut destul de mult timp in care ar fi trebuit sa ma obisnuiesc cu lentilele dar nu s-a intamplat, timp in care am citit despre aceste lentile multifocale despre care va cer parerea daca ar putea rezolva problema de adaptare. Multumesc anticipat.

Consultant Optica spune
19-05-2013
09:21 am

Buna ziua!
In primul rand trebuie sa faceti o consultatie oftalmologica completa, cu masurarea dioptriilor dupa cicloplegie pentru a se elimina o eventuala supracorectie. Apoi, se pot incerca lentilele de contact multifocale cu aditie mica.

Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri
telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2023, , copii, essilor, pret, toc


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.