optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

"reteta " pe categorii


Intrebarile voastre

Articole pe blog

Optica Vista » Cautare » reteta


"reteta " in OpticaVista


Buna ziua. as avea o intrebare. sunt purtatoare de lentile de contact. la ultimul consult in dec 2010 mi s-a dioptria +2,25 pentru lentile. doamnele de la cabinet insa mi-au comandat lentile cu diptriile +2,50 lucru pe care l-am constatat abia la urmatoarea comanda verificand cutia lentilelor numai ca in loc sa revin la dioptriile din reteta si anume +2,25 am comandat in continuare cu +2 50 asa cum mi-a comandat cabinetul. Acum urmeaza sa efectuez o noua comanda si as dori sa stiu daca e bine sa pastrez diopriile de +2.50 sau sa revin la +2,25 conform retetei. Mentionez ca in toata aceasta perioada nu am sesizat vreun discomfort datorat diferentei de dioptrie, sunt purtatoare de lentile sferice colorate dar am si un mic astigmatism care nu poate fi substituit in totalitate de acestea iar inaintea ultimului control purtam diopria +1,75. Si inca o intrebare as mai avea: ce inseamna exact raza de curbura mediana? (ma refer la valoare numerica a acesteia sau se calculeaza in functie de dioprie si diametru). Lentilele mele au RC mediana (trecuta pe cutie) numai ca pe unele site-uri la acelasi tip de lentile sunt trecute valori exacte pt RC (ex 8,6) si nu stiu daca e acelasi lucru cu RC mediana, ca sa pot comanda. Diametrul este 14,5. Multumesc anticipat.


Buna ziua! Am fost la o consultatie la Sanador la Dr. Baila Roxana unde am descoperit ca am o miopie mica( diagnostic scris pe raportul medical) Pe hartia aceea care este ca un bon de casa( ma scuza-ti dar nu stiu cum se numeste) mi-au iesit rez. asa: ref. data<R>-2 ref. data<L>-1,25 , C-0,25. Pe raporul medical scrie asa: vod=1cc-0,75dsf vos=1cc-0,50dsf ex biomicroscopic=normal tao=12mmhg fo=normal Diagmostic: ao=miopie mica Recomandari =corectie opitca permanenta Pe reteta scrie asa: O.D= -0,75 O.S=-0,5O D.I.P=58 Va rog frumos expilcati-mi si mie de ce diferentele acestea de rezultat si prescriptie, de ce nu mi-a prescris si cu acel Cilindru si ce inseamna , offff nu inteleg ! D-na Dr mia pus reteta in mana si gata, nu mi-a explicat si mie nimic, as vrea sa-mi pun lentile pt, ca ochelarii nu-i suport! MultumescBuna ziua. Am 24 de ani si anul acesta m-am hotarat sa achizitionec lentile de contact deoarece am o sensibilitate la lumina puternica si cat de curand va veni soarele puternic al verii care imi va creea probleme din nou. Am fost la consult la Doamna Doctor oftalmolog pe care o frecventez mereu si mi-a zis ca diopriile mele au ramas la fel. Eu am hipermetropie cu astigmatism si respectiv dioptriile : OD 0,75 sfera cu 1 cilindru la 45 grade si OD 0,75 sfera cu 1 cilindru la 102 grade ( aceasta este reteta pentru ochelat), insa, Doamna Doctor mi-a spus ca aceasta este reteta si pentru lentile de contact. Acum eu as vrea sa-mi fac comanda de lentile de pe internet si as vrea sa va intreb daca se poate pentru dioptriile pe care le am, daca mai am nevoie de ceva pentru completarea retetei pentru lentile si de ce tip de lentile am nevoie. Va multumesc anticipat.

telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2023, , titan, Look, medici


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.