optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Arhiva

»  Toate

»  2024
»  2023

Intrebari populare

Cele mai comentate

Optica Vista » Intrebari » ochi iritat de la lentila


8

ochi iritat de la lentila

Alin

Buna ziua, De aproximativ doua luni port lentile de contact sferice de la Cooper Vision (Biomedics 55 evolution), acesta fiind primul si singurul tip de lentile pe care l-am purtat pana acum. Inca de la sfarsitul primei luni de purtare, ochiul drept a inceput sa dezvolte o oarecare sensibilitate. Partea conjunctivei dintre canalul nazo-lacrimal si cornee devine destul de rosie, iritata. Initial am crezut ca este din cauza ca lentilele se apropie de perioada inlocuirii si au pierdut din proprietati, pentru ca as mai fi avut 5 zile. Am desfacut ultima pereche si observ ca problema persista. Mentionez ca nu am simtit niciun fel de disconfort la ochi si ca, surprinzator, ochiul stang este in regula. De la ce credeti ca ar putea fi ? Sunt bune aceste lentile ? Au mai fost probleme ? Aveti vreo recomandare pentru un alt tip ? Va multumesc!

Consultant Optica spune
18-08-2012
05:27 pm

Buna ziua!
Nu am mai primit nici o veste de la dvs. A ajuns solutia? Ati inceput sa o folositi? Asteptam feedback!

Consultant Optica spune
25-07-2012
11:27 pm

Incercati mai intai cu vechile lentile sa le curatati si sa le pastrati cateva ore in noua solutie inainte de aplicare. Trimiteti va rog datele de contact (nume, adresa de livrare, numar de telefon) pe adresa de email: comenzi@optica-vista.ro.

Alin spune
25-07-2012
11:00 pm

Am inteles.
Desigur, as fi interesat sa probez aceasta solutie, pana acum nu am avut nimic in afara de Cooper Vision. Solutia poate fi schimbata chiar daca lentilele au fost pastrate in cea de la Cooper Vision, sau va fi necesar sa desfac o pereche noua ?

In cazul in care mostra este valabila si pentru persoanele care nu locuiesc in Timisoara, va rog sa-mi spuneti cum procedez. Trimit email pe una din adresele mentionate in pagina de contact ?

Multumesc!

Consultant Optica spune
25-07-2012
08:22 pm

Da, mostra are 60 ml, dar nu o veti vedea pe site deoarece noi o oferim gratuit pacientilor nostri daca vor sa o incerce; ceea ce ati vazut acolo este un pachet cu doua solutii.

Alin spune
25-07-2012
10:37 am

Am citit despre Biotrue, pare a fi o solutie buna.
Mostra este aceasta la 60ml ? http://www.optica-vista.ro/accesorii-lentile-de-contact/biotrue_73/
Nu am gasit altceva, decat aceasta si cea de 300.

Consultant Optica spune
24-07-2012
04:10 pm

Intr-adevar nu este normal sa ramana particule de solutie cristalizata pe lentile. Insa, daca aceasta este problema ar trebui sa se rezolve schimband solutia. Va recomand sa incercati solutia Biotrue. Daca doriti va putem expedia o mostra pentru proba.

Alin spune
23-07-2012
01:26 pm

Buna ziua!
Multumesc pentru raspuns. Nu am avut probleme cu lentilele timp de aproximativ o luna, ochii s-au adaptat bine inca din prima zi. Am ajuns la concluzia ca este de la solutie; se observa niste particule albe, fine, ca sarea. Probabil ca a pierdut din solvent, marindu-se concentratia de sare si cauzand probleme. La 2-3 secunde dupa ce clatesc lentilele cu ea, raman mereu un fel de particule, ca niste punctulete mici. Eu cred ca lentila ar trebui sa ramana curata.
Solutia este tot Cooper Vision si au fost respectate conditiile mentionate pe prospect (pana in 25 de grade si nu au trecut 90 de zile de la deschidere).
Nu am lasat capacul deschis, deci nu stiu de ce s-a intamplat asta.
Am sa probez lentilele de la Ciba Vision despre care am auzit numai cuvinte de lauda si ulterior le voi comanda. Parametrii (RC si DIA) sunt la fel la air optix ca si la cele pe care le-am purtat si cu care nu am avut probleme. Nu s-a intamplat niciodata ca lentila sa se deplaseze de pe cornee.
Va multumesc pentru sfaturi!
Alin.

Consultant Optica spune
22-07-2012
11:35 am

Buna ziua!
Va recomand sa nu mai purtati lentilele de contact cateva zile, pana se remediaza problema, apoi sa aplicati o lentila nou deschisa. Daca reapare iritatia trebuie sa mergeti la un consult oftalmologic.
Lentilele de contact Cooper Vision sunt bune, dar probabil ca parametrii lor nu vi se potrivesc si din aceasta cauza nu se adapteaza bine pe ochii dvs.
Nu va recomand sa schimbati tipul de lentile de contact fara a face o proba in prealabil.

Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri
telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2023, , ?????????, 2024, Ochelari de soare, Lentile de contact colorate, Proclear, Look, sunglasses, opal, Pierre cardin, vision, Indocollyre, lentile contact


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.