optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    
Categorie
Nume produs

Optica Vista » Medicamente » Systane


Systane

Alcon

55 RON

  • Informatii produs

Producator: Alcon

Ambalaj: Flacon 10 ml

Tip produs: 22

Disponibilitate: In stoc

Observatii:

Systane


Indicatii

Atunci cand simtiti o senzatie de uscaciune, de arsura sau de "nisip in ochi" este nevoie de un remediu care sa ofere o ameliorare de durata. Picaturile oculare cu efect lubrifiant nu trebuie numai sa umezeasca ochii, ci sa ajute si la protejarea suprafetei oculare împotriva agresiunilor din mediul ambient. Nu toate picaturile oculare cu efect lubrifiant sunt realizate la fel. incepeti cu Systane ca prima modalitate de abordare a uscaciunii oculare. Picaturile oculare cu efect lubrifiant asigura o amelioarare de durata a simptomelor deranjante.Systane contine un sistem unic cu efect lubrifiant si de gelificare care este formulat pentru a se adapta pH-ului individual al lacrimilor. Aceasta ajuta la asigurarea proprietatilor optime pentru fiecare persoana in parte si asigura o mai buna ameliorare a suferintei oculare.
Picaturi oftalmice lubrifiante, prezinta un mecanism de actiune unic in care guma de guar HP se leaga si formeaza o retea impreuna cu ionii de borat pentru a fixa pe o perioada mai lunga de timp sistemul emolient (polietilenglicol, propilenglicol) pe suprafata ochiului.
Systane creeaza o bariera de protectie a ochiului; o protectie de durata va asigura o ameliorare de durata si un confort sustinut.

 

Compozitie si Mod de Prezentare

Picaturile oftalmice lubrifiante Systane, reprezinta o revolutie in tratamentul uscaciunii oculare. Ofera o ameliorare imediata si de durata a celor mai deranjante simptome, un remediu execelent pentru a scapa de ochiul uscat.

Systane  picaturi oftalmice lubrifiante, contine un sistem polimeric unic cu efect lubrifiant si de gelificare care este formulat pentru a se adapta pH-ului individual al filmului lacrimal al fiecarui pacient. Aceasta ajuta la asigurarea unor performante optime si asigura o mai buna ameliorare a suferintei.

telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.