optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

Arhiva

»  Toate

»  2022
»  2021

Intrebari populare

Cele mai comentate

Optica Vista » Intrebari » Ochelari de protectie!


2

Ochelari de protectie!

Hegedus Claudiu

Buna ziua! Am probleme la ochi atunci cand folosesc calculatorul. Am facut un control oftalmologic acum un an si mi s-a spus ca ar fi bine sa folosesc ochelari de protectie. Care este sfatul dumneavoastra? Simptome: senzatie de "nisip" in ochi, obosesc repede ochii, se inrosesc. Ce lentile de protectie aveti dvs.?

andrei sava spune
30-01-2013
04:33 pm

buna!

Consultant Optica spune
03-04-2012
01:22 pm

Buna ziua!
Exista mai multe tipuri de lentile ce se recomanda a fi purtate atunci cand privim timp indelungat un monitor. Aceste lentile au o coloratie speciala care odihneste ochiul in fata luminii emise de monitor, deoarece s-a contatat ca aceasta este una dintre principalele cauze ale oboselii oculare la utilizarea indelungata a calculatorului. In plus aceste lentile ofera si un contrast foarte bun al imaginii de pe monitor.
Pentru o oferta de pret va rugam sa utilizati formularul de contact. Pentru ca pretul sa fie cat mai exact este important sa ne trimiteti o fotografie si dimensiunile ramei pe care doriti sa montam lentilele cat si reteta oftalmologica.
Va multumim!

Nume si prenume
Adresa de e-mail
Mesaj
 Doresc sa primesc notificari cand apar raspunsuri
telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 2023, , copii, essilor, pret, toc


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.