optica-vista.ro
  Autentificare       Inregistrare
Cosul tau contine 0 produse
 
  home   cabinetul de optica meu promotii oferta companii evenimente Contact    

"raspuns" pe categorii


Intrebarile voastre

Articole pe blog

Agenda medicala

Optica Vista » Cautare » raspuns


"raspuns" in OpticaVista

Am purtat ochelari de corectare a hipermetropiei, incepand cu +0.75, apoi +0.5 fabricati de Zeiss, in perioada de varsta 10-15 ani. I-am facut la un cabinet de optica pentru corectarea unor defecte de 0.75, si 1, primind ochelari cu 0.25 in minus pentru o mai buna adaptabilitate. Mi s-au recomandat pentru activitati intens stimulatoare ale ochiului, dependentele erei, tv/pc, +invatat. Inainte de a-mi face ochelarii am avut probleme de migrene dese la oboseala ochilor, care au disparut odata cu purtarea ochelarilor. Totusi in ultima perioada nu am mai purtat ochelari, din cauza stilului de viata agitat, si bineinteles prostului obicei de "comoditate", dar, nici nu am mai avut probleme de migrene. Totusi, sunt convins ca inca am hipermetropie, nu cred ca s-a corectat, cred ca e posibil sa fi avansat spre +1.25...Am 19 ani in momentul de fata. Sunt sensibil la lumina puternica, avand tendinta sa inchid ochii, lacrimez la fiecare cascat, clipesc destul de des, pe scurt, am ceva probleme legate de irigarea globului ocular si, posibil unele datorate radiatiilor UV, nepurtand ochelari de soare. Sunt doar presupuneri. Intrebarea mea e, daca, fiind date detaliile de mai sus, pot purta lentile de contact, pentru corectarea de vedere. Am citit ca m-ar putea ajuta si pentru acest simptom de "ochi uscati", clipiri dese. Si daca as putea folosi lentile de corectare, cu factor de protectie UV inclus, ar fi perfect. Stiu ca un raspuns concret se poate da numai in urma unui consult amanuntit, insa vreau sa stiu, in linii mari, care e procentul posibilitatii. De asemenea as vrea sa stiu in ce consta consultul in acest scop, toate implicatiile, inclusiv cele financiare, in cazul clinicii dumneavoastra.


Buna ziua. Port ochelari de cca.15 ani, acum avand 35. Deoarece ocazional joc fotbal (1-2 ori pe saptamana), as dori sa-mi imbunatatesc acuitatea vizuala, tot mai afectata in ultimii ani. Din acest motiv doresc un sfat avizat din partea dumneavoastra spunandu-mi spre ce anume ar fi bine sa ma indrept: spre ochelari de sport (precum celebrul fotbalist Edgar Davids), mai greu de gasit, sau spre lentilele de contact? Personal inclin spre a doua varianta, mai exact catre cele de unica folosinta, in restul timpului ramanand la vechii mei ochelari. Ceea ce nu stiu este daca sunt, si care anume, riscurile pe terenul de fotbal in cazul in care as purta lentile de contact. De asemenea, odata determinate dioptriile printr-un consult de specialitate, este bine sa-mi procur lentilele pe internet? Daca da, care tipuri de lentile ar fi cele mai indicate si de la care firme? In speranta unui raspuns cat mai grabnic, va multumesc anticipat!Buna ziua , Am fost acum 2 sapatamani la dumneavoastra la clinica pentru un consult la ochi in vederea efectuarii unei operatii de corectare a miopiei.In urma consultatiei doamna doctor mi-a spus ca pot beneficia de aceasta operatie insa momentan aveti ceva probleme cu laserul si nu se stie cand le veti rezolva.Am revenit din nou cu un telefon la receptie pentru a intreba daca sa rezolat problema insa domnisoara de la receptie mi-a zis ca inca nu sa rezolva si nici nu stie cand se va rezolva problema acestuia. Va rog sa ma ajutati dumneavoastra cu un raspuns privind aceasta problema...As dori sa stiu numele doctorului la care pot sa ma programez penru operatie (am inteles ca este vorba despre un doctor care vine din Italia penru a face operatia) si cam cat timp mai trebuie sa astept pentru a ma putea programa la operatie .


« inapoi 1 2 ... 2 inainte »

telefon contact
*Transport gratuit in Timisoara
 Sunt de acord cu termenii si conditiile si sa primesc e-mailuri promotionale de la Optica Vista.

Ultimele cautari: 1, 2024, 2023, , vivo, Rame , OPAL, branzan, 0, 2019


Link-uri rapide: Rame ochelari ♦ Lentile de contact ♦ Accesorii lentile de contact ♦ Ochelari de soare ♦ Medicamente ♦ Lentile de contact Bausch & Lomb ♦ Lentile de contact CIBA Vision ♦ Lentile de contact Cooper Vision ♦ Lentile de contact Johnson & Johnson ♦ Lentile de contact Sauflon ♦ Lentile de contact zilnice ♦ Lentile de contact saptamanale ♦ Lentile de contact lunare ♦ Lentile de contact anuale ♦ Lentile de contact conventionale ♦ Lentile de contact sferice ♦ Lentile de contact torice ♦ Lentile de contact bifocale/progresive ♦ Lentile de contact colorate ♦ Lentile de contact efect special ♦ Lentile de contact port extins ♦ Lentile de contact prostetice ♦ Lentile de contact terapeutice ♦
meniu
 
categorii de produse
 
copyright & ajutor

Copyright © OPTICA VISTA SRL. Toate drepturile rezervate.